Blogg for Jomar Kuvås

Blogg for Jomar Kuvås

Om min blogg

Dette er en måte å holde kontakt med mange samtidig.

Det gir også mulighet for å skrive om ting som jeg er opptatt av samt kanskje si litt om hvordan livet er i Frankrike.

Når kona reiser til Frankrike, har jeg det travelt

DAGBOK OG SMÅTINGPosted by Jomar Kuvås Fri, January 18, 2013 17:23:11

Liv reise til Frankrike sammen med Mette for fem dager for å spille bridge i den lokale klubben i Maureillas. Flybilletten for to fra Rygge til Barcelona tur-retur kostet til sammen 570 kroner. Da går det an å ta seg en tur.

Hunden og jeg måtte være hjemme, men vi greide oss bra. Men det var kaldt å ta 3-4 lufteturer per dag i minus 6-12 grader.

Samtidig har jeg hatt en travel uke.

Søndag kjørte jeg til Oslo for å gratulere Gine med 40 årsdagen og overrekke gaven. Igjen fikk jeg oppleve hvor vanskelig det er å finne et sted å parkere i den byen.

Mandag var det togtur til Oslo for å spise lunsj med min bror. Det ble et par timer med hyggelig prat. Om kvelden var det Rotary.

Tirsdagen inviterte min søster meg med på operaen for å se Flaggermusen.

Onsdag var det lunsj i den lokale klubben. Om kvelden var det middag med to gode venner på Dinner. Dermed ble det en ny togtur til Oslo.

På torsdag hentet jeg Liv og Mette på flyplassen. Skjønner ikke hvorfor de skulle til Sør-Frankrike når det snødde om natten og frontruten var helt nediset. De skulle ha reist en uke før, for da var det 23 grader og sommertilværelse. Men de koste seg og slappet helt av. Også jeg hadde det svært bra, men Yebo lurte på hvorfor hun måtte være så mye alene.

Foto: På Baltazar Ristorante med Reidar

  • Comments(0)//blogg.kuvas.no/#post1024